Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Inloggen voor leden

Professionele fotografen kenmerken zich door een sterke motivatie om hun vaardigheden in een voortdurend leerproces op peil te houden. De manier waarop is daarbij niet zo belangrijk. Waar het om gaat, is dat ze altijd op zoek zijn naar informatie om problemen op te lossen en tot betere foto’s te komen.

Het fotografiegebied is de laatste jaren enorm gegroeid door de talloze technologische ontwikkelingen. Camera's, sensoren, resolutie, lensfactoren, belichtingstijden, scherptediepte, ruis, witbalans en stabilisatie zijn maar enkele van de onderwerpen die vanuit een nieuw digitaal perspectief bekeken en geleerd moeten worden. Het beschikbaar komen van steeds weer `nieuwe en verbeterde' gereedschappen en concepten suggereert dat iedereen zichzelf in een handomdraai tot expert kan bombarderen, tot we de vaak erbarmelijke resultaten van deze huisvlijt zien.

Fotoclub Heerenveen is een podium van onze – en mogelijk jouw – creativiteit.

Logo Fotoclub Heerenveen

Welkom bij Fotoclub Heerenveen

De volgende fotoclubavond is gepland op woensdag 1 maart 2023.

Het thema voor deze avond is: "Uit Balans". Foto's in kleur of zwart/wit.

Voor meer inlichting, kijk onder het agenda tab.

Hieronder de 10 foto's die door de clubleden gekozen zijn voor de BondsFoto Wedstrijd 2023.
De clubavond van 1 febr. 2023 stond in het teken een ingekorte ALV en de selectie van 10 foto's uit een voorselectie van 26 foto's. Alle clubleden konden 10 stemmen uitbrengen. Voor de leden die niet op de avond aanwezig konden zijn, konden digitaal stemmen.
Het verslag van deze avond.
Op normale clubavonden zoekt een wisselend groepje van 3 leden, 6 foto's uit voor op de site.   

Klik op de naam van de fotograaf om zijn of haar gallery te bekijken.