Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Inloggen voor leden

Professionele fotografen kenmerken zich door een sterke motivatie om hun vaardigheden in een voortdurend leerproces op peil te houden. De manier waarop is daarbij niet zo belangrijk. Waar het om gaat, is dat ze altijd op zoek zijn naar informatie om problemen op te lossen en tot betere foto’s te komen.

Het fotografiegebied is de laatste jaren enorm gegroeid door de talloze technologische ontwikkelingen. Camera's, sensoren, resolutie, lensfactoren, belichtingstijden, scherptediepte, ruis, witbalans en stabilisatie zijn maar enkele van de onderwerpen die vanuit een nieuw digitaal perspectief bekeken en geleerd moeten worden. Het beschikbaar komen van steeds weer `nieuwe en verbeterde' gereedschappen en concepten suggereert dat iedereen zichzelf in een handomdraai tot expert kan bombarderen, tot we de vaak erbarmelijke resultaten van deze huisvlijt zien.

Fotoclub Heerenveen is een podium van onze – en mogelijk jouw – creativiteit.

Logo Fotoclub Heerenveen

Welkom bij Fotoclub Heerenveen

De volgende fotoclubavond is gepland op woensdag 7 april 2021, met het thema 'Snelheid van beweging van mens en/of dier'. De clubavond wordt weer online verzorgd, iedere clublid mag twee foto's aanbieden voor selectie voor deze pagina en/of voor de online bespreking, op die avond.

Hieronder de 6 geselekteerde foto's van de afgelopend online clubavond van woensdag 3 maart met het thema 'Vrij', in zwart wit en het verslag van deze avond.

Klik op de naam van de fotograaf om zijn of haar gallery te bekijken.

Clubnieuws

7 maart 2021 - De  filmpjes van de 2021 associatiefotoreeksen is nu te zien onder het tab 'associatiefotoreeks'. Veel kijkplezier!