Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Inloggen voor leden

Professionele fotografen kenmerken zich door een sterke motivatie om hun vaardigheden in een voortdurend leerproces op peil te houden. De manier waarop is daarbij niet zo belangrijk. Waar het om gaat, is dat ze altijd op zoek zijn naar informatie om problemen op te lossen en tot betere foto’s te komen.

Het fotografiegebied is de laatste jaren enorm gegroeid door de talloze technologische ontwikkelingen. Camera's, sensoren, resolutie, lensfactoren, belichtingstijden, scherptediepte, ruis, witbalans en stabilisatie zijn maar enkele van de onderwerpen die vanuit een nieuw digitaal perspectief bekeken en geleerd moeten worden. Het beschikbaar komen van steeds weer `nieuwe en verbeterde' gereedschappen en concepten suggereert dat iedereen zichzelf in een handomdraai tot expert kan bombarderen, tot we de vaak erbarmelijke resultaten van deze huisvlijt zien.

Fotoclub Heerenveen is een podium van onze – en mogelijk jouw – creativiteit.

Logo Fotoclub Heerenveen

Welkom bij Fotoclub Heerenveen

De volgende fotoclubavond is gepland op woensdag 7 oktober 2020. Als gevolg van de gevolgen van het coronavirus is ons algemene ledenvergadering van de vorige seizoen verplaatst naar deze avond. We hebben ook een fotobespreking na de vergadering en het thema is 'Straatfotografie'. Voor verdere toelichting, klikt op het tabblad 'agenda' hier boven.

Hieronder de geselecteerde foto’s van de fotoclubavond van woensdag woensdag 2 september 2020, met het thema 'Poëtische foto' en het verslag van deze fotoclubavond. 

Klik op de naam van de fotograaf om zijn of haar gallery te bekijken.

Clubnieuws - 29 september 2020: Onze club project, Associatiefoto 2020 is nu te bekijken onder de tab 'associatiefoto'