Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Inloggen voor leden

Professionele fotografen kenmerken zich door een sterke motivatie om hun vaardigheden in een voortdurend leerproces op peil te houden. De manier waarop is daarbij niet zo belangrijk. Waar het om gaat, is dat ze altijd op zoek zijn naar informatie om problemen op te lossen en tot betere foto’s te komen.

Het fotografiegebied is de laatste jaren enorm gegroeid door de talloze technologische ontwikkelingen. Camera's, sensoren, resolutie, lensfactoren, belichtingstijden, scherptediepte, ruis, witbalans en stabilisatie zijn maar enkele van de onderwerpen die vanuit een nieuw digitaal perspectief bekeken en geleerd moeten worden. Het beschikbaar komen van steeds weer `nieuwe en verbeterde' gereedschappen en concepten suggereert dat iedereen zichzelf in een handomdraai tot expert kan bombarderen, tot we de vaak erbarmelijke resultaten van deze huisvlijt zien.

Fotoclub Heerenveen is een podium van onze – en mogelijk jouw – creativiteit.

Logo Fotoclub Heerenveen

Welkom bij Fotoclub Heerenveen

De volgende fotoclubavond is gepland op woensdag 6 maart.

De clubavond staat in het teken van het thema: "Laat je mooiste foto's zien van het clubuitje Harlingen"  Ben je niet meegeweest naar Harlingen, laat dan je mooiste foto's van ander stadje of dorp zien.

Voor meer informatie over het thema's, kijk onder het agenda tab.

Hieronder de twee series van drie van clubavond 7 februari 2024 met als thema "Verkiezing 2023". Series van drie die niet betrekking hadden op het thema Verkiezing 2023 konden helaas, om tijdsdruk, niet meedoen voor de selectie's de beste 6 series. Er zaten prachtige series tussen.

Klik op de naam van de fotograaf om zijn of haar gallery te bekijken.